Další odborná témata:
Sezónní nabídka a novinky na trhu.
Další odborná témata:
Sezónní nabídka a novinky na trhu.
Speciální téma:
Sezónní nabídka a novinky na trhu.
Speciální téma:
Časopis vychází v nákladu 6 500 ks jako dvojtitul. Je pravidelně bezplatně rozesílán všem členům Asociace kuchařů a cukrářů ČR, České barmanské asociace a předplatitelům. Dále pak průběžně na ověřené adresy vybraných gastronomických provozoven, kaváren a cukráren podle aktualizované databáze a tematického zaměření jednotlivých čísel. Vybraná vydání jsou zasílaná i členům Asociace hotelů a restaurací ČR. V průběhu roku je distribuován odborníkům a zájemcům na všech významných oborových akcích – konferencích, soutěžích, workshopech, seminářích, roadshow, festivalech, veletrzích a výstavách, kterých se vydavatel přímo partnersky účastní nebo je sám pořádá či produkčně zajišťuje.
I. JARO 29.4.
II. LÉTO 29.6.
III. PODZIM 16.10.
IV. ZIMA 14.12.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.