Jejich produkční historie je krátká, ale o to víc pestrá a dynamická....
Chystá se festival MAKRO CZECH GASTRO FEST, v rámci kterého proběhne také národní...
Navzdory drahým energiím a vysoké inflaci vzniklo loni v ČR více než 112...
Trezor zpravidla bezpečně ukrývá vzácné cennosti. A nejinak je tomu v případě kulinářského...
Česká gastroskupina McWin expanduje: koupila většinový podíl v řetězci L’Osteria. Investiční společnost McWin...
Netradiční výukový program pro hostinské zvolil Plzeňský Prazdroj. Společnost WeBoard pivovaru dodá...
Lednové veganské dny pro rok 2023 právě odstartovaly: společnost Emirates zaznamenala meziroční...
Každý den se ve světě vypijí tři miliardy šálků čaje, celosvětově se...
Barva žhavých uhlíků, jemný zákal, orientální kořenité tóny kardamomu… Třináctistupňové polotmavé...
Máte letos chuť na husu a chcete ji vyzkoušet i jinak než...
V srpnu 2022 vyhlásila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR...
Čeká nás rostlinná budoucnost. Takový je závěr historicky třetího ročníku byznysové konference...
V oblíbené pražské restauraci Červený jelen pokračují v konání dobrých skutků. Ke zdejšímu týmu se...
Další ze série webinářů pořádaných společností RATIONAL je za dveřmi. Webináře jsou...
Čtyři soutěžní kategorie čekaly na soutěžící z řad kuchařek a...
Digitalizace přichází i do profesionálních kuchyní. Již několik let můžeme tento trend...
V pátek 10. června a v sobotu 11. června proběhne jubilejní 10. ročník Festivalu minipivovarů na...
Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost ve střední Evropě pokořila všechny...
Jeden z největších rumových festivalů na světě se koná 21. května v Martinickém paláci na...
Součástí programu 29. ročníku „Mezinárodního filmového festivalu Praha“ je již tradičně speciální...
Srdečně zveme na 16. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Pečlivě...
Na letošní Velikonoce Svijany připravily opět limitovanou sérii svátečních obalů, které...
Aktuální dění v Ruskem napadené Ukrajině zvedlo v České republice obrovskou vlnu solidarity. Připojuje...
Stejný scénář se opakuje již řadu let: nedostatek vhodného personálu v pohostinství. Již...
Rok 2021 byl prvním kompletním rokem v existenci nového plzeňského minipivovaru Proud....
Startuje nová aplikace Fooder určená všem „foodies“ neboli milovníkům a nadšeným průzkumníkům...
Společnost RATIONAL si dává za cíl být průkopníkem v oblasti gastronomie...
Cílem je: • Marketingová podpora cukráren, které nabízejí typické české zákusky. • Cukrárny,...
Pivovar Svijany rozšířil svůj věrnostní program o odměny za nákup piva v plechovkách....
Co se stane, když se meruňka zamiluje do piva? Vznikne Kisseláč Meruňka...
Na přelomu října a listopadu byl spuštěn nový portál pro milovníky piva,...
Odborný seminář pro kuchaře Dne 25.11.2021 proběhne v gastronomické učebně Vysoké školy...
Čerstvá lokální zelenina plná vitamínů rozhodně nemusí zmizet z kuchyně ani teď,...
Vážení kolegové, pokud jste tak ještě neučinili, nezapomeňte se přihlásit na naší...
RATIONAL představuje nový DEAL Premium program a oceňuje ty nejlepší partnery. ...
Českomoravský svaz mipivovarů: „Žijeme dál!“ V roce 2020 zaznamenaly minipivovary 30% propad ve...
Zapojte se i VY, zbývá poslední měsíc!!! Stále probíhá první korespondenční...
Již tradiční půldenní odborná akce Vám pomůže opět nastartovat podnikání a vydat...
Přichází podzim a s ním by měla přijít i změna nabídky ve vašem...
Asociace kuchařů a cukrářů ČR vyhlašuje již 4. ročník soutěže, která má ukázat...
Rostlinná kuchyně je nezadržitelným trendem současnosti. Podle nejnovějšího průzkumu společnosti FMCG Gurus...
Předkládáme Vám tiskovou zprávu České unie cestovního ruchu na téma: „Předvolební otázka za...
Severomoravská pobočka AKC ČR si Vás dovoluje pozvat na 4. ročník KUCHAŘSKÉ...
Sparkling koktejly, kreslení do kávové pěny i škola čepování piva. To jsou...
Již tradiční půldenní odborná akce Vám pomůže opět nastartovat podnikání a vydat...
Přišel ten správný čas opět nastartovat vaše podnikání. Zahrádky a vnitřní prostory...
I přes nelehkou dobu se Asociace kuchařů a cukrářů České republiky snaží...
Asociace kuchařů a cukrářů ČR vyhlašuje 4. ročník kulinářské soutěže „Nejlepší...
V ekologickém centru Toulcův dvůr v Praze Hostivaři objevíte nejen oázu klidu uprostřed...
Po dlouhé době, kdy kvůli pandemické situaci nebylo možné ani přemýšlet o...
Rodinný pivovar Svijany pro tuto netrpělivě očekávanou událost připravil další várku sudového...
V pondělí 17. května otevřely restaurace, hospody a kavárny hostům své venkovní zahrádky....
Pivovary přišly o šest miliard. České pivovary kvůli uzavření hospod a restaurací...
Důležitější než zprovoznění kamenných obchodů, které má přijít od pondělí, je otevření...
Hygienické požadavky na prodej / výdej pokrmů s sebou balení pokrmů a manipulace...
Plzeňský řemeslný pivovar Proud obohatil sezónní pivní nabídku pozoruhodnou novinkou: Yuzu Pale...
Už od nepaměti se člověk těšil na jaro. Když byla zima již...
Aplikace ukáže, že nejste infekční. Je téměř hotová, čeká se na vládu....
Otázkou pro supermarkety už není „Budeme nabízet hotová jídla?“, ale „Jaká hotová...
Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...
Anketu o nejoblíbenější Rostlinný produkt roku 2020 ovládl ManaBurger. Už podruhé v řadě...
Figaro Do majonézy vmícháme protlak z rajských jablíček a zjemníme šlehačkou. Mouseline...
Ministerstvo průmyslu a obchodu v programu Covid gastro – uzavřené provozovny přijalo 20 572...
Rok 2020 přinesl do gastronomie mnoho výzev a překážek. Doba “covidová” je...
Rodinný pivovar Svijany připravil i letos sezónní edici nepasterovaného baleného piva Svijanský...
Tržby v gastrooboru se loni v ČR meziročně propadly o 37 %, vyplývá z dat...
Jak se situace v gastromonii vyvíjí, jak jsou na tom studenti odborných škol...
O stávající situaci a náboru do Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a...
Celý svět si prochází těžkým obdobím a ve všech profesích čelíme nepříjemnostem...
Ve světě jsou na vzestupu, jsou považovány za zachránce gastronomie a konečně...
Využijte kapacity své kuchyně i v době lockdownu. Kuchyně nefungují naplno, ale zásoby...
Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...
Jako učitel na soukromé hotelové škole Bukaschool se musel Roman Sejval poprat...
Letos poloprázdná Vídeň láká k návštěvě, proč se tentokrát nevydat po stopách nejstarších...
Hlavní část většiny známých dezertů často tvoří živočišné složky, jako jsou vejce,...
Období masopustu začíná po Třech králích tedy po 6.1. a končí přesně o...
Svět si historicky prošel množstvím virových epidemií a i s tou současnou se...
V oáze klidu v centru historické Třeboně uprostřed rybníkářské krajiny jižních Čech se...
Společné stravování je velkým tématem pro Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky....
Je osm hodin ráno a kuchaři se scházejí v Makro Akademii. Ve vzduchu...
Asociace hotelů a restaurací České republiky vnímá pozitivně vyjádření ministra zdravotnictví Romana...
Emirates Flight Catering (EKFC), jedna z největších cateringových společností na světě, která spolupracuje...
Soutěž pořádá pobočka SMS AKC ČR. Kdy?: 3.-4.10. 2020 Kde?: Výstaviště Flora Olomouc...
„450“ je nejlepší světlý ležák českého typu na světě Mimořádného úspěchu dosáhl...
3. ročník potvrdil, že soutěž pro mladé talentované studenty, která jim bude vytvářet...
Pořádá pobočka SČ AKC ČR. lektorka: Ing. Jana Nová, HASAP Consulting, s.r.o....
Tento seminář pořádá pobočka SMS AKC ČR lektor Jan Horký Kdy?: 24.9....
Rádi bychom Vás pozvali: 3. října na 4. ročník Biojarmarku– jediného pražského farmářského...
Tento seminář pořádá pobočka Karlovy Vary AKC ČR, Kdy?: 23.9. Kde?: vzdělávací...
Vzpomínáte, jak přerostli dánskou matku a následně odkoupili BHJ Garant, dvojku gastronomického...
Plasty zaplavují životní prostředí, proto se od 3. července 2021 nesmí uvádět na trh...
Poslední prázdninový týden se v Makro Akademii nesl ve znamení veřejného stravování. Od...
Suroviny na 10 porcí: * 500 g Šmakoun klasik * 150 g...
Lečo se dělá všemožně – s vejci, s klobáskou, ale také s pikantní paprikou nebo...
Suroviny Těsto: 250 g polohrubé mouky 40 g cukru krupice + 1...
Na 6 porcí budete potřebovat: Suroviny 2 hrnky uvařené čočky 1 menší...
Významně narůstá počet lidí, kteří experimentují s alternativami živočišných produktů, ať už kvůli...
Nejen pravověrné Plzeňáky potěší nová kuchařka Plzeň na talíři, která vychází s výmluvným...
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.