T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Gastro inventář a jeho trendy v roce 2020

1 dubna, 2020

Co aktuálně vyvíjejí úspěšní producenti gastro nádobí a kudy se ubírá hlavní proud české poptávky? Restauratéři vědí, že vstupní suroviny na našem trhu mají vlastně všichni stejné, techniky jejich zpracování do značné míry jakbysmet. Odlišit se od konkurence a obhájit cenu nejen výstupy z kuchyně a dobře sestaveným vinným lístkem, ale také celkovým ambientem je rok od roku důležitější součást úspěchu. Promyšlený a patřičně vybraný inventář se začíná stávat stále významnějším argumentem. Už toto sílící uvědomění můžeme označit za podstatný a zcela zásadní trend současné doby.

Pro monitoring dílčích trendů byli povoláni ti, kteří jsou v neustálém kontaktu s předními světovými značkami a výrobci restauračního inventáře, a na straně druhé konfrontováni s konkrétními požadavky majitelů různých restaurací. Díky Vladimíru Havlíčkovi z Gastrobohemia a Petru Svejkovskému, majiteli Premium Gastro, můžeme perfektně zmapovat praxi a poptávku na našem trhu. Jejich postřehy a zkušenosti se protnuly a vyústily v nástin aktuální a očekávané situace…

Více se dočtete v tištěném vydání č. 1/2020 – str. 18.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...