T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Glazurová rarita – která otevřela úspěšnou cukrárnu

15 dubna, 2020

Před dvaceti devíti lety začal pan Buchal nabízet dekorativní cukrářské glazurové výrobky. Byl první, kdo tento sortiment dokázal dodávat třetím stranám, a ač je to neskutečné, toto prvenství si drží dodnes. Od dob vzniku jeho podnikání však každý moment výroby zprofesionalizoval…

Zásadně se navýšil i počet cukráren a pekáren, které od Buchalů stále odebírají precizně modelované cukrárenské výrobky z mléčné i marcipánové hmoty. „Vkusně dozdobený výrobek koncového zákazníka vždycky zaujme a i přesto, že taková ozdoba cenu dortu výrazně navýší. Náročný zákazník ale cenu akceptuje,“ vysvětluje stálý zájem zákazníků o výjimečné cukrářské produkty pan Buchal.

Více se dočtete v tištěném vydání č. 1/2020 – str. 6.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...