T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Jak být úspěšný při prodeji kávy

1 listopadu, 2019

Mít v restauraci a hlavně v kavárně v nabídce kvalitní druhy kávy, je již delší dobou naprostou nutností. Stejně důležité je však i dobře kávu uvařit a samozřejmě s úspěchem a ve velkém množství i prodat. Co je pro to nutné udělat?

1. Naučit se vše potřebné
Vše o své kávě by měl maximum vědět v první řadě majitel, šéf, prostě ten, kdo vede tým. Jedině když on umí bezchybně seřídit kávový stroj, správně připravit a naservírovat kávu, dokáže nejen odhalit chyby při práci svého týmu, ale také poradit.

Více se dočtete v tištěném vydání č. 3/2019 – str. 11.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...