T&M CREATIVE

Jak být úspěšný při prodeji kávy

1 listopadu, 2019

Mít v restauraci a hlavně v kavárně v nabídce kvalitní druhy kávy, je již delší dobou naprostou nutností. Stejně důležité je však i dobře kávu uvařit a samozřejmě s úspěchem a ve velkém množství i prodat. Co je pro to nutné udělat?

1. Naučit se vše potřebné
Vše o své kávě by měl maximum vědět v první řadě majitel, šéf, prostě ten, kdo vede tým. Jedině když on umí bezchybně seřídit kávový stroj, správně připravit a naservírovat kávu, dokáže nejen odhalit chyby při práci svého týmu, ale také poradit.

Více se dočtete v tištěném vydání č. 3/2019 – str. 11.

Aktuálně

Lov velikonočních vajíček, zdobení kraslic s malérečkou i brunch pro ty, kdo si rádi přispí – Velikonoce v Mandarin Oriental, Prague

27 března, 2024

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě...

Restaurant Iris – udržitelná gastronomie v norském fjordu

11 prosince, 2023

V roce 2022 bylo slavnostně otevřeno zážitkové i výukové centrum akvakultury a...