T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Jak mít z personálu ten nejlepší na světě?

17 dubna, 2020

Lidi z Baru – pojem v gastronomii a pohostinství, ale také lovebrand, který milují lidé zvenku a možná ještě více zevnitř. Jak se stane, že momentálně stopadesátihlavý personál je tvořen výhradně těmi, co pracují bez ohledu na ranní či noční hodinu v plném nasazení, soustředěně, precizně a s úsměvem?

Každého zaměstnance tady vystihuje upřímnost, bezelstnost, otevřenost, chuť pracovat, učit se a zlepšovat se, kladný vztah k lidem a ideálně také, což je zde klíčové, absence předchozí zkušenosti z gastronomie! Protože než aby se lidé přeučovali, osvědčila se zde taktika ukázat zaměstnancům raději vše od začátku. Léta praxe dokazují, že tohle funguje!

Více se dočtete v tištěném vydání č. 1/2020 – str. 42.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...