Je to kniha koktejlových receptur, návodů a postřehů. Jmenuje se Tekutá kuchařka a zajímavé je na ní už to, že vznikla impulzivně za pouhé dva měsíce. Napsaly ji tři desítky barmanů z brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru (dva podniky z této skupiny – Bar, který neexistuje a Super Panda Circus – jsou Partner’s bary CBA) v pandemické krizi, kdy je prakticky vyloučené provozovat běžný večerní barový byznys.
Kromě koktejlových receptur kniha pojednává o výrobě domácích ingrediencí nebo nácviku základních barmanských technik. U složitějších postupů jsou navíc přiloženy QR kódy odkazující na internetové instruktážní video, kterých je dohromady kolem stovky. Publikace tak může být zpestřením knihovny profesionálního barmana i užitečným rádcem gastronomickému nadšenci.
Seženete ji on-line na https://www.lidizbaru.cz/kucharka.