T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Krizové situace a spokojený zaměstnanec?

8 dubna, 2020

Bez správného vedení těžko!

Lidé ve stresových situacích, víc než v jakýchkoli jiných, potřebují kvalitní a spolehlivý leadership. Společně s Richardem Dobešem, který pracuje přes 20 let na pozici managing partner pro vzdělávací a poradenskou firmu Krauthammer a věnuje se rozvoji leaderů na různých úrovních a také s jeho kolegou Milanem Balunem, konzultantem a trenérem, poradíme nejen těm, jenž mají zodpovědnost za vlastní tým.

Netřeba detailně rozvádět, že ještě před několika týdny byl pracovní trh oboru gastronomie poddimenzovaný a na mnoho pozic se jen těžko hledal ideální kandidát.
Vytvořit funkční a spolehlivý pracovní tým vyžaduje dlouhodobou důslednost ve vedoucích pozicích. Se současnými opatřeními vlády ale přišla razantní proměna, která definitivně změnila dosavadní pracovní i sociální poměry. Změnu je nutné promítnout do vhodného vedení zaměstnanců. Co je tedy v těchto dnech klíčové?

Více se dočtete v tištěném vydání č. 1/2020 – str. 34.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...