T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Najít ho a zaměstnat

2 dubna, 2020

Kolik právě teď hledáte ideálních kandidátů do vašeho provozu? Nebudeme nejspíš daleko od pravdy, že by bylo ideální obsadit hned několik pozic najednou. Sháňka po kvalitních lidech v oblasti gastro sektoru je za poslední roky tristní. A je zcela jedno, zda se zaměříme na malé či velké město. Najít ideálního kandidáta, kdy více než v kterémkoli jiném sektoru platí, že čas jsou peníze, zaměstnává několikrát za rok bez výhrady snad každého provozovatele nebo majitele stravovacího zařízení. Není proto od věci zjistit, jaké jsou dnes možnosti v efektivním shánění personálu. Jak uchopit samotný proces hledání, abychom dostali efektivní výsledky? Pojďme se zorientovat ve stávajících trendech a možnostech.

Na zmapování funkčních i dnes již neaktuálních přístupů v hledání vhodného zaměstnance pro gastro obor jsme si přizvali Dana Taberyho, jehož náplní práce není nic jiného než radit manažerům, jak na to. Z rozhovoru pak vyplynou nejen příkladné cesty, ale i důvody, proč a jak se k situaci postavit.

Více se dočtete v tištěném vydání č. 1/2020 – str. 40.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...