T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Nepřehlédněte – zajímavý odborný seminář pro kuchaře

5 listopadu, 2021

Odborný seminář pro kuchaře

 

Dne 25.11.2021 proběhne v gastronomické učebně Vysoké školy hotelové v Praze 8  již třetí praktický odborný seminář na téma

„Tradiční regionální kuchyně ve 21.století“

určený přednostně pro kuchaře certifikovaných restaurací Czech Specials, zúčastnit se mohou i ostatní zájemci, včetně odborných učitelů. Tentokráte jsme zvolili téma: „Vnitřnosti, droby – jak z levné suroviny vytvořit zajímavé jídlo“. Čerpat budeme z tradiční kuchyně, ale převedeme jí pomocí moderní technologie do moderní podoby. Lektorem semináře je Pavel Bortník.

Přihlášku na seminář a bližší informace naleznete zde: https://forms.gle/nQFfNzodwEynxaYr7

Aktuálně

Podnikání rozjelo nejvíc lidí skoro za 30 let – nejčastěji v gastronomii

18 února, 2023

Navzdory drahým energiím a vysoké inflaci vzniklo loni v ČR více než 112...

Nové zimní menu od šéfkuchaře Marka Fichtnera v Trezoru restaurace Červený Jelen

25 ledna, 2023

Trezor zpravidla bezpečně ukrývá vzácné cennosti. A nejinak je tomu v případě kulinářského...