T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Podnikání rozjelo nejvíc lidí skoro za 30 let – nejčastěji v gastronomii

18 února, 2023

Navzdory drahým energiím a vysoké inflaci vzniklo loni v ČR více než 112 tis. nových firem, což je nejvyšší číslo od roku 1994. Nejčastěji v tuzemsku vznikaly hospody a restaurace, gastronomické provozy rozjelo 12,5 tis. podnikatelů. Novému byznysu se daří zejména ve velkých městech.

zdroj: Hospodářská komora ČR

Aktuálně

Podnikání rozjelo nejvíc lidí skoro za 30 let – nejčastěji v gastronomii

18 února, 2023

Navzdory drahým energiím a vysoké inflaci vzniklo loni v ČR více než 112...

Nové zimní menu od šéfkuchaře Marka Fichtnera v Trezoru restaurace Červený Jelen

25 ledna, 2023

Trezor zpravidla bezpečně ukrývá vzácné cennosti. A nejinak je tomu v případě kulinářského...