Srdečně zveme na 16. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb.
Pečlivě vybraná témata přinesou aktuální informace z různých oblastí.
6. dubna 2022 v Clarion Congress Hotel Prague
Registrace na www.konferencehasap.cz
Pro koho je konference určena: managementu úseku stravování v hotelech, lázeňských zařízeních a restauracích, dále ve zdravotnických zařízeních, domovech pro seniory a školních jídelnách, ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem.
Každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.
Garantem akce jsou: Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Česká asociace sester.
Hlavním partnerem akce je Orkla Foods Česko a Slovensko.
Program:
Úvodní slovo pořadatele (9.30-9.40)
1) Pohled auditora na dodržování požadavků správné výrobní praxe v provozech (9.45-10.30)
Ing. Zuzana Svojanovská (HASAP Consulting, s.r.o.)
2) Virologie potravin a prostředí v době covidové (10.45-11.30) Mgr. Petra Vašíčková, Ph.D. (Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., Pracovní skupina Virologie potravin)
3) Označování potravin a nejčastější nedostatky z pohledu SZPI (11.45-12.30)
Ing. Simona Mrkvicová (Ústřední inspektorát SZPI, oddělení metodiky)
Přestávka – oběd od 12.30
4) Řešení monitoringu pro bezpečnost potravin (13.30-14.15)
RNDr. Vladimír Horský, CSc. (Qi Analytical)
5) Jak si dnes udržet pozitivní přístup a životní energii? (14.25-15.10)
Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)
6) Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny (15.25-16.10)
Změna programu vyhrazena.
Kontakt:
HASAP Consulting, s. r. o.,
Jílovská 1167/71a, 142 00 Praha 4,
tel.: +420 261 220 532, e-mail: hasap@hasap.cz