T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Řízek nebo svíčková za 200 korun?

18 listopadu, 2022

Češi aktuálně platí za jídlo v restauracích asi o třetinu více než před rokem. Ceny v gastronomii rostou zhruba dvakrát rychleji, než je vývoj celkové inflace, uvedl ČSÚ.
Restauratéři musí podle svých slov reagovat na drahé energie, ale i na enormní růst cen surovin. Jen ceny masa podle nich za poslední rok stouply skoro o polovinu, o desítky procent zdražila i mouka nebo vejce.

 

Zdroj: HK ČR

Aktuálně

Husy a víno s nádechem Itálie v La Bottega Oaks Deli Bistro

7 listopadu, 2022

Máte letos chuť na husu a chcete ji vyzkoušet i jinak než...

Startuje již 3. ročník Studuj gastro!

17 října, 2022

V srpnu 2022 vyhlásila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR...