T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

SMOOTHIE S ČERVENOU ŘEPOU A JABLKY

7 dubna, 2020

Ingredience na 1 porci

  • Chia semínka 0,01 g
  • Řepa červená na nudličky Sous-Vide Bonduelle 150 g
  • Lemonade mix Monin 0,1 ml

OVOCNÉ PYRÉ

  • Zelené jablko Monin 0,1 ml
  • Jablka 100 g
  • Zázvor 1 g
  • Voda 150 ml

Postup

Použijeme Červenou řepu Sous-Vide Bonduelle. Jablko i  zázvor oloupeme a  nakrájíme na  menší kousky. Přidáme chia semínka namočená v  džusu z  červené řepy a společně s vodou vložíme do mixéru, kde vše pořádně rozmixujeme. Mixujeme trochu déle než obvykle, protože zázvor je poměrně tvrdý a chvíli trvá, než jej smoothie maker pořádně zpracuje.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...