Šárka Divácká pochází z Prahy. Do podnikání srdcem se ale pustila v Brně, kde je nutné nespoléhat na kupní zájem z davu proudících turistů, ale místních, kteří se budou chtít za nabídkou vracet. Koncept její cukrárny je natolik osobitý a zdejší dezerty tak řemeslně precizní, že si pozornost vážně zaslouží.
Věhlas SORRY – pečeme jinak a tamější unikátní cukrařiny, která nemá nic společného s instantní práškovou, se do dvou let od otevření rozkřikl doslova po celé naší zemi. Autentické dorty, polévané glazurou i zdobené, barevné pralinky, to vše v nepřeberném množství až neskutečně rozmanitých chuťových kombinací vzniká pouze z prvotřídních surovin. Kompromis kvůli ceně zde neexistuje. Výsledkem jsou dezerty z živočišné smetany, z čokolády z kakaového másla, a dokonce z domácích sýrů, vlastního cream cheese a mascarpone, které si zde připravují pro výrobu krémů sami.
Více se dočtete v tištěném vydání č. 3/2019 – str. 9.