T&M CREATIVE

Vizionáři v gastronomii a potravinářství sdílí své zkušenosti v 9. webináři od RATIONAL

8 září, 2022

Další ze série webinářů pořádaných společností RATIONAL je za dveřmi.

Webináře jsou zaměřeny zejména na fenomén ghost kitchen, gastronomické trendy reagující na aktuální situaci na trhu a společenskou náladu a digitalizaci gastronomie. Jak udržet služby stále na vysoké úrovni a reagovat na požadavky a potřeby zákazníků? Jak udržet své zaměstnance díky změně konceptu? Nebo jak bojovat s jejich nedostatkem?

Výrazným faktorem je vybavenost kuchyní. Moderní technologie v kombinaci s pokrokovým myšlením dokáží pomoci s palčivými problémy dnešní doby

.
Na 9. webináři se představí praví gastronomičtí vizionáři, kteří si dokázali s nástrahami doby poradit. Jak dokázali rozeznat, co je populární, co není a co bude fungovat? Jak lze nápady efektivně převést do praxe? Své zkušenosti bude sdílet Kristian Tazbazian, spoluzakladatel společnosti GASTronomous věnující se automatizaci a využití umělé inteligence v “kuchyních budoucnosti”. Nabízí přelomové řešení, jak snížit výdaje na energie, pracovní sílu a suroviny, jak udržet konzistentní kvalitu a zvýšit efektivitu. Dalším řečníkem bude Shawn P. Walchef, zakladatel Cali BBQ Media, tvůrce podcastů a obchodní kouč, který dokázal naplno využít digitálních technologií a udržet jeho podnikání i přes covidové uzávěry nad vodou a dokonce být ještě úspěšnější. Haitham Al-Beik, zakladatel společnosti Wings, se podělí jak digitalizovat obchodní, logistické pracovní postupy a operace pomocí špičkové robotiky, automatizace, strojového učení a umělé inteligence. Celým webinářem opět provede Stephan Leuschner, expert na potravinářský průmysl a ghost kitchen ze společnosti RATIONAL, a podělí se také o to, jak efektivně nastavit kuchyni pro rozvozové služby na základě individuálních potřeb.

Odborný webinář se bude konat 14.9.2022 od 14:00 a bude v anglickém jazyce.

Registrace je zcela zdarma na webu rational-online.com/ghost-kitchen-talk.

Aktuálně

Lov velikonočních vajíček, zdobení kraslic s malérečkou i brunch pro ty, kdo si rádi přispí – Velikonoce v Mandarin Oriental, Prague

27 března, 2024

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě...

Restaurant Iris – udržitelná gastronomie v norském fjordu

11 prosince, 2023

V roce 2022 bylo slavnostně otevřeno zážitkové i výukové centrum akvakultury a...