T&M CREATIVE

GASTRO TOUR

Zlepšete IMUNITU zeleninou Bonduelle

11 dubna, 2020

ZELENINA  tvoří neodmyslitelnou součást každého zdravého jídelníčku. Na rozdíl od ovoce je však zelenina pro organismus ještě výhodnější, díky nižšímu obsahu cukrů. Doporučená denní dávka je pro dospělého člověka přibližně 400 gramů, ideálně rozložených do pěti porcí.

A PROČ je vlastně zelenina tak důležitá pro náš organismus?

Protože obsahuje vysoké zastoupení vitamínů a minerálních látek, které jsou nezbytné pro správné fungování organismu. Díky antioxidantům má také pozitivní vliv na  tvorbu imunitního systému, který chrání tělo před širokou škálou onemocnění.

Více se dočtete v tištěném vydání č. 1/2020 – str. 21.

Aktuálně

Jak dál po covid?

21 února, 2021

Jak se bude vyvíjet situace v cestovním ruchu, jak se změní preference hostů...

Až omezení skončí, budou se lidé do restaurací těšit, věří Lukáš Tesárek z Malostranské besedy

15 února, 2021

Lukáš Tesárek přes deset let působí jako ředitel gastronomického provozu v pražské Malostranské...